Doar o remiza la Slobozia .. Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 0-0 ..

0
34

Universitatea Craiova a intalnit in aceasta etapa Unirea Slobozia . Dan Vasilica a schimbat si de aceasta data sistemul de joc dar si o parte din jucatori astfel ca omogenitatea a avut de suferit .. 

Cu un alt sistem , Universitatea Craiova a incercat si de aceasta data sa se bazeze pe pasele lungi chiar daca nici in meciurile anterioare a vazut ca nu este o solutie viabila care sa se plieze pe lotul de jucatori .

Universitatea Craiova a avut cateva ocazii in prima jumatate a partidei . Compagno ne-a aratat si alte valente iar principalele mingi au fost pentru el .

Baeten a avut cateva lovituri libere dar nu a reusit sa ofere centrari de calitate ..

Jocul a fost la ambele parti iar apararea a jucat destul de bine si aici putem sa remarcam prestatia lui Huyghebaert..

Prima repriza se incheie cu Universitatea Craiova in atac dar fara nici o modificare pe tabela ..

In repriza secunda gazdele au inceput sa cedeze mijlocul terenului iar Universitatea Craiova a trecut la conducerea jocului ..

Bara a fost cea care a pastrat tabela neschimbata . Jucatorii echipei Universitatea Craiova au reusit sa trimita 2 suturi in bara ..

Ultimele zece minute au apartinut gazdelor care au incercat sa dea lovitura dar Robert Popa a reusit sa inchida poarta astfel ca rezultatul final a fost doar o remiza ..

Putem spune ca Universitatea Craiova a pierdut 2 puncte pretioase si chiar daca se afla in clasament pe primul loc , diferenta dintre locul doi este una minima . Doar un punct o desparte pe Universitatea Craiova de ACS ASU Poli Timișoara..

Unirea Slobozia: Cr. Tudor – Rob. Ghiță, Gab. Lazăr, Ibrian, C. Toma, Vl. Suciu, Chebac, Bg. Danciu, Răduca, Al. Muscă, Trucă

Rezerve: Ciupercă – I. Dinu, Dumbrăvean, Gherasim, Mih. Lemnaru, Pocol, Mih. Adăscăliței, D. Unguru, Cr. Ene

Antrenor: Enache Costea

Universitatea Craiova: R. Popa – R. Negru, Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert, Dr. Albu, Baeten, Rob. Răducanu, Cl. Bălan, Compagno

Rezerve: Mogoșanu – Diakite, M. Avram, Criștiu, Blidar, Vl. Pop, Raicea, Val. Munteanu, Stoenac Antrenor: Dan Vasilică

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here