Doi craioveni amendati de Politia Locala Craiova pentru ca au aruncat saci de moloz si deșeuri menajere

0
272

Doi craioveni au fost amendati de Politia Locala Craiova pentru ca au aruncat saci de moloz si deșeuri menajere .

Un craiovean care isi renoveaza apartamentul a fost prins pe str. Mălinului, din Craiova, a fost sancționat cu amendă în cuantum de 5.000 lei.
Un alt craiovean a depozitat lângă ghenele de gunoi de pe str. Ion Țuculescu, obiecte sanitare și alte deșeuri menajere, cu încălcarea prevederilor legale. Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

„👎Saci de moloz aruncați pe str. Mălinului, din Craiova, de o persoana ce își renovează apartamentul, ignorând toate prevederile ce reglementează protecția mediului și pe cele de conviețuire socială.

👍Persoana respectivă a fost identificată de polițiștii locali, fiind sancționat cu amendă în cuantum de 5.000 lei. De asemenea, persoana în cauză a facut curățenie în zona respectivă, și-a luat molozul înapoi la locuință, făcând comandă la un operator autorizat pentru ridicarea acestuia în condiții legale.
👎Un alt cetățean, a depozitat lângă ghenele de gunoi de pe str. Ion Țuculescu, obiecte sanitare și alte deșeuri menajere, cu încălcarea prevederilor legale.
👍In urma identificării de către polițiștii locali, a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 lei.”, au mentionat pe pagina locala a Poliției Locala a Municipiului Craiova

Doi craioveni amendati de Politia Locala Craiova pentru ca au aruncat saci de moloz si deșeuri menajere Sursa Foto Facebook Poliția Locală a Municipiului Craiova
Doi craioveni amendati de Politia Locala Craiova pentru ca au aruncat saci de moloz si deșeuri menajere Sursa Foto Facebook Poliția Locală a Municipiului Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here