Doi tineri doljeni au fost reţinuţi pentru că ar fi bătut un tânăr de 21 de ani din Celaru.

0
256

La data de 11 iulie , polițiștii Secției nr.12 Poliție Rurală Daneți au reținut doi tineri, unul de 19 ani, din comuna Celaru și al doilea de 22 de ani, din comuna Apele Vii, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

În fapt, în noaptea de 18/19 iunie a.c., în jurul orei 03.10, polițiștii au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112, cu privire la faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Celaru, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu obiecte contondente, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificați doi tineri, unul de 19 ani, din comuna Celaru și al doilea de 22 de ani, din comuna Apele Vii, bănuiți de comiterea agresiunii.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 12 iulie , aceștia vor fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here