Doi tineri retinuti , în urma altercaţiei de acum două zile, din mall

0
23

Doi dintre tinerii implicați în altercația ce a avut loc, în seara zilei de 2 februarie, în mall-ul din Craiova, au fost reținuți de  polițiștii doljeni.

În urma altercației, un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar prietenul acestuia, în vârstă de 20 de ani, a fost condus la sediul secției de poliție împreună cu alte persoane care asistaseră la eveniment, pentru audieri.

„În cauză, polițiștii au demarat cercetările pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în urma activităților desfășurate au identificat și ceilalți doi tineri implicați în altercație.

Astfel, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cei patru nu se cunoșteau, iar conflictul a izbucnit în urma unor discuții în contradictoriu.

Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, cei doi tineri de 22 și 20 de ani, din Craiova, identificați ulterior de polițiști, au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, cei doi tineri au fost prezentați unității de Parchet cu propunerile corespunzătoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here