DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI. GIANLUCA VIALLI A MURIT LA 58 DE ANI

0
109

Gianluca Vialli, fostul atacant al Italiei și al Chelsea, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani. Bărbatul se confrunta cu probleme de sănătate și era internat într-un spital din Londra.

Gianluca Vialli a murit la vârsta de 58 de ani, în seara zilei de joi, 5 ianuarie 2023. Fostul atacant al Italiei și al Chelsea se confrunta cu probleme grave de sănătate și era internat într-un spital din Londra. Bărbatul a luptat ani la rând cu o boală cumplită, și anume cancerul pancreatic.

Familia lui Gianluca Vialli a făcut un anunț oficial, arată gazzetta.it: „Cu o tristețe incomensurabilă anunțăm trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli. Înconjurat de familia lui, acesta s-a stins din viață aseară, după cinci ani de boală, înfruntată cu mult curaj și demnitate. Mulțumim celor mulți care l-au susținut de-a lungul anilor cu afecțiune. Amintirea și exemplul lui vor trăi veșnic în inimile noastre”.

În urmă cu cinci ani, Gianluca Vialli mărturisea că se luptă cu o boală nemiloasă, însă și-a dorit să ducă, în continuare, o viață normală și să o trăiască cu zâmbetul pe buze. A încercat să aibă o atitudine pozitivă și să meargă mai departe. Însă, din data de 14 decembrie 2022, Gianluca Vialli a fost nevoit să își suspende activitatea la federația italiană. Bărbatul a fost internat în spital, după ce starea de sănătate i se înrăutățise.

„După o discuţie lungă şi dificilă cu minunata mea echipă de medici oncologi, am decis să suspend, sper temporar, angajamentele mele profesionale prezente şi viitoare. Scopul este să-mi folosesc toată energia fizică şi mentală pentru a-mi ajuta corpul să depăşească această fază a bolii, astfel încât să pot participa la noi aventuri cât mai curând posibil şi să le împărtăşesc cu voi toţi”, se arăta într-un comunicat, la vremea respectivă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here