Doliu in muzica populara ! A murit Marina Bucosu …

0
128

Este doliu în lumea muzicii populare românești. Marina Bucosu, artistă din Oltenia, s-a stins din viață, în dimineața zilei de 17 ianuarie 2023. Cântăreața se lupta cu o boală cumplită și, recent, familia și prietenii ei au depus eforturi pentru a o ajuta. Avea nevoie urgent de sânge.

Marina Bucosu (55 de ani) a murit în cursul zilei de 17 ianuarie 2023, dimineața. Interpreta de muzică populară din Oltenia se lupta cu o boală nemiloasă. Avea cancer în fază terminală. În urmă cu zece zile, apropiații cântăreței transmiteau un mesaj pentru a primi ajutor. Marina Bucosu avea nevoie de sânge.

„Dragii mei, solista și prietena mea, Bucosu Marina, trece prin momente grele si are nevoie URGENT de sânge! Vă rog să îi fiți alături! Puteți dona sânge la Centrul de Transfuzii din Craiova, nu contează ce grupă de sânge aveți. Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Marina Bucosu, internată la Spitalul Județean Craiova. Vă mulțumesc mult! Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele pe care-l faceți!🙏🙏🙏”, este mesajul notat pe rețelele de socializare.

Vestea că Marina Bucosu a murit a îndurerat nu doar scena artistică, ci și familia și oamenii care au cunoscut-o pe cântăreața de muzică populară. Pe rețelele de socializare, oamenii care i-au fost alături, de-a lungul timpului, au transmis mesaje de condoleanțe.

„A plecat Marina mea cea Dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni nici măcar cu un cuvințel! S-a luptat pâna în ultima clipă cu toate puterile să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lângă lumea căreia i-a cântat cu atâta drag! A suferit mult, foarte mult, și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj!

Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor! Am avut bucuria să te îmbrățișez acum o săptămână și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ti fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimiile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihnească în pace Marina Bucosu! Condoleanțe familiei!”,a scris Jeni Nicolau pe reteaua de socializare..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here