Doliu in politica doljeana! A murit Costel Pistrițu, fostul primar al orasului Bailesti..

0
376

Fostul primar al municipiului Bailesti, Costel Pistrițu a murit. Costel Pistrițu a fost primar PNL al municipiului Bailesti timp de 4 mandate.

”Drum lin în lumină, domnule primar!
PNL Dolj a primit cu adâncă tristețe vestea dispariției fostului primar al municipiului Băilești Costel Pistrițu. Pierdem unul dintre cei mai buni primari pe care Doljul i-a avut. Un profesionist în administrație care și-a dedicat viața comunității și care a stabilit standarde greu de egalat în ceea ce privește modul cum se administrează un oraș. A fost un om vertical, care nu a făcut niciodată rabat de la principiile sale și care a demonstrat ce înseamnă să faci politică în slujba oamenilor. Pentru noi a fost o onoare să îl avem alături. În aceste momente grele transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Presedintele PNL Dolj, Deputatul Stefan Stoica, pe pagina de facebook.

”Cu profundă tristețe orașul nostru a primit azi vestea trecerii în neființă a fostului primar al municipiului Băilești, Costel Pistrițu.
Dedicat muncii în slujba comunității până la abandonul de sine, cu principii puternice de la care nu s-a abătut, plin de resurse și de neoprit în urmărirea țelurilor propuse, cu privirea întotdeauna îndreptată spre un viitor mai bun, un leader care conducea prin exemplu personal, așa va rămâne în amintire primarul Costel Pistrițu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris reprezentantii Primariei Bailesti, pe pagina de facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here