Dolj : Asfaltare cu dedicatie la Malu Mare . Nu au fost suficiente contractele cu Valcov , a vrut si cu Dodocioiu

0
19

In Malu Mare se poate orice ! Asfaltarea se face in conditii exceptionale iar masurile luate rastoarna geografia Olteniei as putea spune . Primaria Malu Mare este una cu multe probleme dar cate primarii se pot lauda cu transparenta in acest judet ? Avem destule exemple iar Malu Mare demonstreaza ca tot ceea ce face este FIRESC ..

In prima parte discutam date tehnice care nu au nici o legatura cu realitatea din pacate . Din pacate asemenea lucrari au fost efectuate in mare parte a acestui judet .

Aflam ca lucrarile de modernizare drumuri cu o lungime minima a strazilor de 10.099,00 ml..

Structura rutiera proiectata :

-Sapatura de pamant sau scrarificarea pamantului existent;

-15 cm strat de forma;

-25 cm balast ;

-15 cm piatra si altele .. va sunt oferite in fotografiile din acest articol .

Valoarea acestei lucrari este de 19073122 Ron iar firma … CONDOR PADURARU SRL .

La o scurta cautare pe google , aflam ca aceasta firma are destul de multe probleme , unele chiar pe fonduri europene .. Oare domnu` primar nu are internet ?

Un contract de lucrări de peste 32 de miliarde de lei vechi câștigat în urmă cu câteva luni de firma omului de afaceri slătinean Sorin Păduraru, SC Condor Păduraru SRL, avea să ridice mari semne de întrebare la scurtă vreme de la câștigarea licitației, atunci când cei prin care se finanțează proiecte din fonduri europene au descoperit, la o verificare de rutină în teren, că la plată fusese introdus și un obiectiv care era deja realizat, dar pentru care se solicitau bani ca și când urma să fie construit de la zero scriau ziarele acum cativa ani .. 

Citeste si ...  Salubritate Craiova : Începe prima etapă de deratizare pe domeniul public din acest an

SC Condor Păduraru SRL este cea care a prins contracte grase finanțate din fonduri europene în cadrul cărora Sorin Păduraru a oferit șpăgi amețitoare fostului primar al Slatinei și ministru al Finanțelor Darius Vâlcov, pentru ca acesta, prin influență, să intervină la factorii de decizie care să deblocheze tranșe de bani către constructor. Nu vom stărui asupra acestui capitol, pentru că el este cunoscut: ca să scape de eventualele potențiale belele, Păduraru a dat fuga la Direcția Națională Anticorupție, unde a „vărsat” tot și, beneficiind astfel de calitatea de denunțător, a scăpat, într-adevăr, de probleme.

Lasand firma PSD-ista , trecem la lucrarea executata de acestia .. Oare se reflecta totul in realitate ?

Asfaltare cu dedicatie la Malu Mare . Nu ia ajuns contractele cu Valcov , a vrut si cu Dodocioiu


Asteptam comentariile voastre daca respecta sau nu …

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here