Dolj : Au fost retinuti doi barbati din Arges care incercau sa comercializeze material lemnos din doua autoutilitare, pe raza satului Secui

0
12

Ieri, 20 mai, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Cosoveni au depistat doi barbati de 51 de ani respectiv de 28 de ani, ambii din comuna Berevoiesti, judetul Arges care incercau sa comercializeze material lemnos din doua autoutilitare, pe raza satului Secui.

Politistii au verificat avizul de insotire, in care, la rubrica punct de descarcare erau consemnate alte localitati fata de locul unde acestia au descarcat materialul lemnos.

Din verificari efectuate de politisti, a rezultat faptul ca acestia intentionau sa valorifice materialul lemnos pe raza localitatii Teasc, iar o parte din materialul lemnos consemnata in avizul de insotire au comercializat-o pe raza Municipiului Craiova.

Politistii au ridicat cantitatile de 1,348 mc din specia salcam si gorum fasonat precum si 1,209 mc din specia salcam fasonat, in vederea confiscarii.

Barbatii au fost sanctionati de politisti cu amenda in valoare de 3000 lei conform prevederilor Legii 171/2010, privind sanctionarea delictelor silvice.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here