Dolj : Banuiti de furt, identificati de politisti doljeni

0
36

Ieri, 28 ianuarie a.c., politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Cosoveni, cu sprijinul politistilor din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Pielesti au identificat doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, din Teslui, banuiti de savarsirea infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul cu numar fals de inmatriculare.

Politistii au stabilit faptul ca, in noaptea de 26/27 ianuarie a.c. si in ziua de 28 ianuarie a.c., tanarul de 20 de ani ar fi condus un autoturism cu numere de inmatriculare false si ar fi patruns in incinta a doua statii peco, din comunele Malu Mare si Cosoveni, unde impreuna cu tanarul de 19 ani ar fi efectuat alimentari cu carburant si ulterior cei doi au parasit statia, fara a plati.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

In cauza, cercetarile se continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul cu numere false, iar la finalizarea acestora dosarul va fi inaintat la unitatii de parchet, cu propuneri corespunzatoare.

Facebook Comments
Citeste si :   In Carpen se poate orice ! Grupurile sanitare din scolile Carpen si Cleanov costa 130.000 de lei ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here