Dolj : Coronavirus , un fleac pentru Ilie Dodocioiu.. Angajatii din primaria Malu Mare, obligati sa suporte comportamentul edilului!

0
113

Toata presa a scris despre cazul de Covid-19 aparut la una dintre angajatele primariei din Malu Mare. Femeia, asistenta in cadrul primariei, se plangea de cateva zile ca nu se simte prea bine. In ultimele saptamani, in primarie, au fost adusi adusi de catre primar tot felul de oameni pentru a li se face vize de flotant.

La intrare, cand acestora li se reprosa faptul ca nu au masca de protectie si nici nu vor sa stea sa li se ia temperatura, angajatii responsabili erau certati si apostrofati de edil.

„Lasati-i sa intre! Acestia sunt prietenii mei! Cu masca sau fara masca, EU raspund!”.

Protocolul era de fiecare data incalcat, la cererea primarului. Miercuri dupa amiaza, femeia in cauza, a fost chemata la domiciliul primarului, alaturi de sotul ei.

Acolo, i s-a spus explicit ca daca nu se prezinta alaturi de primar in campanie, va fi data afara. Astfel, joi, femeia a insotit primarul si membrii psd in campanie, in satul Preajba.

Dupa orele in care s-au plimbat prin tot satul, frmeia a ajuns acasa si s-a simtit din ce in ce mai rau. L-a sunat pe primar si l-a anuntat ca nu poate merge vineri la serviciu, intrucat nu se simte in stare. Constientizand pericolul, doamna in cauza alaturi de toata familia s-au testat si…sunt pozitivi.

Primarul a fost anuntat si rugat sa se testeze de catre doamna respectiva, dar acesta a refuzat. Pana cand suntem nevoiti sa mai suportam?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here