Dolj : Incendiu izbucnit într-un apartament la Craiova

0
168

Două persoane din Craiova au ajuns la spital, joi dimineață, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul lor. O a treia persoană din imobilul respectiv a făcut atac de panică.
Evenimentul a avut loc într-un bloc situat pe strada Deznățui din Craiova, potrivit ISU Dolj.

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta într-o cameră din interiorul apartamentului la materiale textile și mobilier, existând posibilitatea de propagare.

Proprietarii apartamentului și încă o persoană au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În cursul acestei dimineți am intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, autoscară, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim-ajutor și un echipaj SAJ, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament, în municipiul Craiova, str. Deznățui, bl. A1. În urma evenimentului trei persoane au avut nevoie de asistență medicală( atac de panică și intoxicație cu fum) dintre care două persoane(propietarii), au fost transportate la SCJU Craiova”, a menționat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj pentru editie.ro .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here