Dolj : Moarte suspectă la Sălcuța! Un consilier local s-a sinucis.

0
35

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că în extravilanul comunei Sălcuța a fost găsit un bărbat decedat. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din localitate.

Un echipaj de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat decesul acestuia.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă totodată efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetarile, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie corespunzătoare, prin unitatea de parchet competentă.

„În ziua de 14 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că în extravilanul comunei Sălcuța a fost găsit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat polițistii care au stabilit că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Sălcuța. Un echipaj de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat decesul acestuia”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Citeste si ...  Situatie epidemiologica Dolj : 3.052 de persoane izolate la domiciliu, 670 de persoane aflate in carantina

Conform realitateadecraiova.net , bărbatul de 47 de ani fusese ales, în această toamnă, consilier local la Sălcuţa. El era la primul mandat.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here