Dolj : O fată de 13 ani, din Poiana Mare, violată de fratele mai mare.

0
331

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Poiana Mare, a fost arestat preventiv miercuri, după ce şi-a violat sora, o minoră de 13 ani
Bărbatul a fost denunţat la Poliţia de o altă soră a sa, în vârstă de 24 de ani. Potrivit poliţiştilor, copila de 13 ani ar fi fost violată de fratele său în seara de marţi.

Poliţiştii Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de viol

La data de 05 iulie a.c., orele 23.10 , poliţiştii Secţiei nr.10 Politie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o tânără de 24 de ani, cu privire la faptul că, sora sa de 13 ani ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 05 iulie, în jurul orelor 20.30, un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce se afla în locuința comună, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acesteia.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei nr.10 Politie Rurală Poiana Mare, la data de 06 iulie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here