Dolj : Patru locuitori din Ciupercenii Vechi,au fost amendati de Politia locala, dupa o discuție mai aprinsă cu primarul.

0
23

Patru locuitori din Ciupercenii Vechi, au fost amendati de Politia locala,dupa ce au participat la ședința  Consiliului Local, ne informeaza pe un grup de socializare,Leontin Afrenie,viceprimarul Municipiului Calafat.

,,Am aflat cu stupoare că patru crescători de animale din Ciupercenii Vechi, care au venit în ședința de Consiliu Local cu o problemă vitală pentru animalele lor și anume contractele pentru închirierea suprafetelor de pajiște naturală ( fânețe și pășune), au fost sacționați contravențional de Poliția Locală pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.
Oare convocarea și desfășurarea acelei ședințe de consiliu ( 17 consilieri + secretar+jurist+ primar+reprezentanți sătești+angajați ai primăriei= aprox. 25 persoane) au respectat prevederile Ordonantelor Militare ? 
Ce lege au încălcat acei patru oameni, în plus față de ceilalți 25 de participanți la ședință ?
Știu că au avut în ședință o discuție mai aprinsă cu primarul. Oare este un motiv suficient să amendezi acei oameni ?
Cum Doamne iartă-mă, polițiștii locali prezenți la ședință, au permis accesul oamenilor în sedință fără obiecții( atunci nu încălcau legea?)iar după discuția aprinsă cu primarul, le dau amenzi ?
Ba mai mult, au nevoie de o săptămână să constate contravențiile și să scrie cele patru procese verbale ( de pe 13 până pe 21) !
Să vă fie rușine, asa cum mie, ca viceprimar și consilier local mi-e rușine cu voi, cu toți cei implicați, de la cel mai mic, la cel mai mare ! RUȘINE !!!,,.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  DNA: 33 de dosare penale privind achiziții efectuate în timpul pandemiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here