Dolj: Tată şi fiu, agresaţi de alţi trei bărbaţi. Toti au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

0
167

Un bărbat din judeţul Dolj şi fiul său au sesizat poliţiştii despre faptul că au fost agresaţi de alţi trei bărbaţi. În urma altercaţiei, toate cele cinci persoane implicate au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, că poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi prin 112, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Dioşti, cu privire la faptul că a fost agresat de trei persoane.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, apelantul împreună cu fiul său, de 23 de ani, ar fi fost implicaţi într-o altercaţie cu alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 36 şi 51 de ani, toţi din comuna Dioşti, altercaţie în urma căreia aceştia s-ar fi lovit reciproc. De asemenea, apelantul a declarat poliţiştilor că bărbatul de 36 de ani, prin folosirea unui obiect contondent, i-ar fi lovit parbrizul de la autoturismul proprietate personală”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au precizat că toţi cei cinci bărbaţi implicaţi în scandal au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut conflictul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here