DOLJEAN CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT ȘI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR, REȚINUT DE POLIŢIŞTI

0
181

Ieri, 06 aprilie , polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 28 ani, din comuna Orodel, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În fapt, în noaptea de 03/04 ianuarie, în cadrul unei acțiuni ”Blitz”, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 28 de ani, din comuna Orodel, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mangaliei, din municipiul Craiova.

În urma controlului corporal şi al vehiculului, s-au găsit mai multe obiecte periculoase, respectiv două arme neletale din categoria celor supuse autorizării, două cagule, două măşti, haine, precum şi două plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ar fi fost sustrase de la un autoturism parcat pe bulevardul Oltenia, din municipiul Craiova.

În cursul zilei de ieri, 06 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ai Serviciului Criminalistic au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la imobilul în care locuieşte tânărul, în comuna Orodel, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă.

De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere privindu-l pe tânăr, acesta fiind condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe acesta, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here