Doljean identificat de poliţişti la scurt timp după ce ar fi părăsit locul accidentului

0
227

Ieri, poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Breasta, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism care circula pe DJ 606 în localitatea Breasta, Sat Valea Lungului, ar fi accidentat un bărbat de 53 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, după care si-a continuat deplasarea.

Bărbatul de 53 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost depistat autoturismul implicat în evenimentul rutier precum și conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 47 de ani, din comuna Breasta.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here