Doljean reținut pentru trafic de droguri

0
38

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu,la data de 16.02.2024.

“Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, acesta a deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis), pentru suma de 500 lei la fiecare tranzacție.
În urma percheziției domiciliare efectuate la aceeași dată, au fost identificate și ridicate o cantitate de canabis, grindere și un cântar electronic, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

În data de 17.02.2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se mentioneaza in comunicatul emis de DIICOT.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.