DOLJEAN REŢINUT SUB ASPECTUL SĂVÂRŞIRII INFRACŢIUNII DE TENTATIVĂ LA OMOR

0
229

În seara zilei de 01 mai , ora 19.33, polițiștii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăț au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Bucovăț, ar fi fost agresat fizic de un vecin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 56 de ani, l-ar fi lovit pe vecinul său, un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu un obiect contondent în zona capului.

Ulterior, bărbatul de 35 de ani, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit de mai multe ori pe bărbatul de 56 de ani, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L Craiova, din care rezultă că bărbatul de 56 de ani prezintă leziuni traumatice care i-au pus în pericol viaţa, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

În urma probatoriului administrat, la data de 02 mai a.c., bărbatul de 35 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de 03 mai, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here