DOLJENI ARESTAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC !

0
211

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc, în comuna Galicea Mare.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada martie – iulie 2022, unul dintre inculpaţi a înfiinţat și întreținut o cultură de canabis, în curtea unui imobil din județul Dolj, în scopul recoltării și comercializării ulterioare a acesteia, parte din recoltă fiind comercializată de către cel de-al doilea inculpat consumatorilor de pe raza județului Dolj. Cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reținut că, în aceeași perioadă, alături de canabis a comercializat și MDMA.

La data de 12.07.2022, au fost puse în aplicare a 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Dolj, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării o cultură de canabis ( 20 de plante), disimulată în interiorul unui lan de porumb precum și 9 comprimate ce conțin MDMA, dispozitive de mărunţit tip grinder, un cântar, resturi de țigarete confecționate artizanal ce conțin fragmente vegetale în amestec cu tutun și suma de 7.089 lei.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a admis în cursul zilei 13 iulie propunerea de luare a măsurii arestului preventiv față de cei doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și a jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
Suportul de specialitate a fost asigurat Direcția de Operațiuni Speciale.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here