Doljeni retinuti pentru contrabanda cu tigari …

0
37

Polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Dolj au reținut, astăzi, pentru 24 de ore, doi bărbați din Băilești, bănuiți de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Cu sprijinul colegilor de la Secția 4 Poliție Rurală Coșoveni, oamenii legii au oprit în trafic, în comuna Coșoveni, o autoutilitară în care se aflau un bărbat de 30 de ani, la volan și un pasager de 34 de ani.

În urma controlului efectuat, au constatat că în interiorul autoutilitarei erau amenajate compartimente ascunse, în care au fost descoperiți 25 de saci cu 12.500 de pachete de țigări, fără marcaje fiscale, precum şi suma de 2.500 de lei. Autoutilitara, banii și țigările au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii de la Economic au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați, aceștia urmând să fie prezentați unității de Parchet cu propunerile corespunzătoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here