Domnul Nicolae Ciucă, Ministrul Apărării Naționale, a fost desemnat premier interimar!

0
41

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a desemnat prim-ministru interimar pe domnul Nicolae Ciucă, pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern.

„Sunt Nicolae Ciucă şi datorez foarte mult Doljului. După o carieră împlinită, revin în acest minunat judeţ pentru a întoarce dragostea pe care am primit-o pe aceste meleaguri în cei mai importanţi ani din viaţă.
Respectul pentru patrioţii olteni m-a determinat să intru în politică! Sunt un om normal, plecat dintre sătenii din Dolj, am urcat prin forţe proprii, am fost educat la Liceul Militar din Craiova, cu dorinţa pe care o are orice oltean de a demonstra că poate ajunge în fruntea ţării! Şi, aşa cum am învăţat în armată, nu-mi voi lăsa în urmă doljenii! Voi aţi fost şi sunteţi camarazii mei de viaţă, dragi doljeni! Şi vă chem alături de mine pentru a dezvolta Doljul!
Sunt nou în politică. Nu am făcut parte dintr-un alt partid, singura opţiune politică este PNL! Şi am decis să intru în PNL pentru că sunt convins că este singura opțiune prin care, împreună cu doljenii, vom putea face ceva care să rămână în istoria judeţului. Sunt un om onest, mi-am construit cariera prin muncă şi fără a accepta compromisul, respectând trei valori esenţiale: demnitate, sinceritate, profesionalism.” a declarat domnul Nicolae Ciucă in urma cu cateva zile ..
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here