Domnule Vela, cat mai dureaza experimentul acesta nereusit din curtea I.P.J. Dolj?

0
16

Sindicatul Politistilor Dolj au realizat o radiografie a momentului in privinta I.P.J. Dolj . Din pacate sunt multe probleme cu care se confrunta o parte dintre politisti .
Pentru a ilustra totul am adus si o fotografie in acest context ..

„Zilele trecute, imputernicitul de la I.P.J. Dolj, zeul de la Braila, in timp ce admira centrul vechi al Craiovei, a fost legitimat de o patrula de politie. Nu o sa facem public numele agentului pentru ca nu are nicio importanta. O sa fiti surprinsi pentru ca agentul nu l-a cunoscut, de recunoastere nici nu poate fi vorba. O legitimare a unui cetatean, procedura banala in activitatea unui politist vor spune carcotasii. Numai ca domnul imputernicit a fost tare deranjat .

Marturisim ca inca nu stim ce l-a deranjat mai tare pe domnul imputernicit, curajul agentului sau faptul ca nu l-a cunoscut! Dupa aproape patru luni de la inscaunare, pe acest domn imputernicit il cunosc doar sefii, iar asta spune multe despre managementul defectuos practicat de acesta. Atunci cand conduci un inspectorat ca I.P.J. Dolj prin statia de emisie receptie, din biroul somptuos de la parter, risti sa nu te cunoasca nici macar politistii care lucreaza la dispecerat.

Cand consilierii tai sunt doua doamne, una da cu sapa la cabinet si una intinde cabluri, care nu au vazut in viata lor un hot, nu poti emite pretentia sa te cunoasca politistii din teren. La nivelul solului aerul este foarte tare si te cam ia cu ameteala, praf, namol, mizerie, drojdia societatii etc. un mediu ostil care este incompatibil cu o viata normala. Noi politistii din strada suntem un fel de leucocite sociale, un fel de lucratori la salubritate, suntem cei care coboram in groapa de gunoi a societatii sa tulburam scursura si sa facem curat!

Este foarte greu sa ne cunosti din birou sau din relatarile pline de talc ale celor doua doamne consilier. Una dintre ele reprezinta chintesenta supuseniei, care nu de mult ii spunea fostului inspector sef,, domnule inspector sef, fiecare secunda petrecuta alaturi de dvs reprezinta o adevarata experinta de viata pentru mine’’. Cealalta cunoaste secretul lui Bachus.
Daca deranjul domnului imputernicit s-ar fi oprit aici nu ar fi fost o problema, nici macar un exercitiu, dar sa cobori din Olimp la nivelul muritorilor de rand si sa transmiti sefilor, singurii oameni care te recunosc,…… ,,Buna seara tuturor! Pentru a evita situatiile ridicole, rog sa informati toti lucratorii ca la IPJ Dolj imputernicit este un ilustru necunoscut. Va multumesc!’’
Salutam pe aceasta cale faptul ca si-a dat seama ca managementul practicat a fost ridicol!

A pus pe butuci activitatea politistilor din rural printr-o ,,reorganizare’’ numai de el inteleasa, faurind niste patrule intercomunale formate din politisti atat de bulversati ca nu mai inteleg nimic. De ce ei trebuie sa intervina in alte sate sau comune in care nu isi desfasoara de obicei activitatea, ramane o necunoscuta. De ce sefii de post ajung de maxim 5 ori pe luna la posturile unde ar trebui sa isi desfasoare activitatea zi de zi nu stim! Ce noi stim cu siguranta iar domnul ilustru necunoscut nu stie este ca 50% din munca unui politist bun o reprezinta cunoasterea populatiei si a teritoriului. Ne intrebam care este timpul de reactie in rural la apelurile prin 112 atunci cand tu ca politist nu cunosti strazile dintr-o comuna!

Cand de la imparatie a venit ordinul de a scoate din anumite birouri oamenii care imping aerul , ilustrul necunoscut a inteles ca trebuie sa trimita in teren ,,neoperativii’’ de la SIC si SICE! Vorbeste lumea prin curte ca le-a scazut si nivelul de secretizare, cu multumiri, pentru ca lupta cu virusul!

Despre buletinul de evenimente am putea sa scriem foarte multe, unul dintre multele lucruri bune facute de vechea conducere, dar va spunem doar atat, il vad doar sefii! Muritorii de rand sunt prea mici si prea prosti pentru a avea acces la asfel de informatii! Tot ce este bun trebuie sa dispara! Mai nou ilustrul necunoscut urmareste live urile politistilor pe facebook, iar dupa ce ii avertizeaza, ii trimite la cercetare prealabila ! Pentru ca poate!

Atunci cand vrei sa iti demonstrezi tie cat esti de bun si nu iti dai seama cat rau faci celor din jur, risti sa nu te cunoasca cei in slujba carora esti. Pentru ei ar trebui sa fii bun, nu pentru tine. Ce faci pentru tine moare odata cu tine, ce faci pentru altii ramane pentru totdeauna!

Sa vorbim despre dialogul social, o notiune abstracta pentru ilustrul necunoscut, este pierdere de vreme, putem sa va spunem ca este mort, ingropat si cu parastasul de sase saptamani facut. Dialogul social…..

Cand tu nu faci nimic bun pentru oamenii din subordine, ridicand ipocrizia la rang de arta, nu poti fi altceva decat un ilustru necunoscut!” se mentoneaza in postarea de pe pagina de facebook a Sindicatului Politistilor Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here