Doua noi curse operate de compania Wizz Air de pe Aeroportul International Craiova

0
187

Două noi curse aeriene de la Craiova au fost anunțate astăzi de compania care operează zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova, Wizzair. Astfel se adaugă o nouă țară pe lista celor șase state europene către care se zboară deja de pe aeroportul din Craiova: Danemarca și frumosul său oraș, Billund. Cea de-a doua destinație este Torino, ce devine al patrulea oraș din Italia de care se leagă Craiova și întreaga regiune, după Roma, Milano și Bologna.

“Ne extindem reteaua de rute operate de compania Wizz Air de pe Aeroportul International Craiova. Din decembrie 2022 Billund si Torino se adauga celor 10 destinatii europene operate deja de compania low cost.
➡️Vestea bună este ca reusim sa adaugam o noua tara pe lista celor sase state europene catre care se zboara deja de pe aeroportul nostru: Danemarca si frumosul sau oras, Billund.
➡️Cea de-a doua destinatie: Torino, este al patrulea oras din Italia de care legam Craiova si intreaga regiune, după Roma, Milano si Bologna.
🎟Biletele au fost puse in vanzare de astazi pe www.wizzair.com, iar zborurile vor incepe din a doua jumatate a lunii decembrie, cu o frecventa de doua curse pe saptamana:
🟣Billund – miercurea si duminica
🔵Torino – martea si sambata”, mentioneaza conducerea Aeroportului International Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here