Dragnea va fi adus la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este inculpat in dosarul TelDrum ..

0
51

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost citat acum cateva zile si va fi adus, vineri dimineata, la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta punerea in miscare a actiunii penale impotriva sa in dosarul TelDrum, conform unuia dintre avocatii din cauza, informeaza sursele ziare.com.

Punerea in miscare a actiunii penale reprezinta transformarea unei persoane din suspect in inculpat, procurorii putand cere sau dispune, in aceasta noua calitate, masuri preventive.

In dosarul Tel Drum, fostul lider PSD este pus sub acuzare pentru cinci infractiuni, doua de abuz in serviciu, doua de frauda cu fonduri europene si una de constituire de grup infractional organizat, cu un prejudiciu total estimat la 27 de milioane de euro.

Dosarul Teldrum este singurul dosar greu al lui Liviu Dragnea, unul conexat cu multe alte infractiuni. El a pornit de la o sesizare a Oficiului European Antifrauda, care semnala faptul ca Teldrum, compania din Teleorman, atribuita lui Liviu Dragnea, a fraudat bugetul european cu peste 20 de milioane de euro. In acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea de grup infractional organizat, abuz in serviciu si fraudarea banilor europeni, prin intermediul Teldrum.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here