Drumul Expres Craiova – Pitești prinde contur. Afla care este stadiul lucrarilor ..

0
74

Antreprenorii de pe tronsoanele 1 și 2 ale drumului expres Craiova – Pitești execută lucrări ample pentru finalizarea lucrărilor mai devreme față de termenele asumate contractual.

Stadiul fizic al lucrărilor este de 17.6% pe tronsonul 1, iar pe loturile aferente tronsonului 2 este de 68.13% pe lotul 1 și de 63.67% pe lotul 2.
Deși se află în procedură de proiectare, constructorul român a început organizarea de șantier necesară demarării lucrărilor de execuție ale tronsonului 3.

Pentru semnarea contractului de proiectare și execuție a tronsonului 4 se așteaptă expirarea perioadei de depunere a contestațiilor după desemnarea câștigătorului.

Anteprenorul tronsonului 2 a finalizat până acum peste 78% din grinzile necesare pentru realizarea lucrarilor de artă, reamintim faptul că Anteprenorul realizează grinzile și prefabricatele necesare execuției acestui tronson în cadrul Fabricii de Grinzi proprie, amplasată în organizarea de șantier.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here