Duamna Vasilescu sare in apararea lui Ciolacu si acuza PNL .. Cine este inconstient duamna ?

0
39

Duamna Olguta Vasilescu sustine ca adoptarea Legii Autonomiei Tinutului Secuiesc a fost posibila din cauza PNL, desi Camera Deputatilor este condusa de seful ei de partid, Marcel Ciolacu. 

„Asa e cand se plimba un inconstient de la PNL, bolnav de Covid, prin Camera Deputatilor si iti baga tot parlamentul in izolare la domiciliu. Trec tot felul de cretinisme tacit, adica fara vot, fiindca nu se mai poate lucra in program normal de lucru. Astazi, senatorii PSD, care detin majoritatea la Senat, vor vota impotriva acestui proiect de lege total neconstitutional si vor respinge pentru totdeauna aceasta noua tentativa de subminare a statului national, unitar si indivizibil”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Duamna problema este ca toata mizeria aruncata de PSD a atins cote alarmante iar acum aruncati pe PNL este cea mai penibila acuza ..

Marcel Ciolacu a facut un troc cu UDMR pentru a avea majoritatea in Camera Deputatilor , hai ca nu stiati asta ? Serios !

Citeste si ...  Inca o bomba lansata de PSD : Aleşii locali declaraţi incompatibili înainte de 2017 pot candida la primării

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here