Ducu Bertzi & Friends live pe terasa Cafe-Teatru Play

0
304

Duminica, 3 iulie, te așteaptă o nouă seară de folk pe terasa Cafe-Teatru Play.
Te invităm la un concert în aer liber să fredonăm împreună hituri precum „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Și de-ar fi” și multe alte piese consacrate care vor readuce romantismul și frumusețea anilor trecuți.
Artist fee:
Zona A – 70 lei
Zona B – 60 lei
Zona C – 50 lei
*Pretul biletului include accesul la eveniment si Peroni draught nelimitat.
Info&rezervari: 0722 217 866

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here