După 5 ani, România se califică în finala Eurovision!

0
213

WRS, reprezentantul României la Eurovision Song Contest s-a calificat în finala competiţiei care se va desfăşura sâmbătă în sala Pala Olimpico din Torino. Cea de-a doua semifinală a Eurovision 2022 a avut loc în această seară, iar la finalul ei s-au calificat mai departe zece ţări, printre ele şi România, reprezentată de WRS cu piesa Llamame.

Cea de-a doua semifinală a Eurovision 2022 a luat startul cu prestaţia reprezentanţilor Finlandei. Au urmat apoi concurenţii din Israel, Serbia, Azerbaijan, Georgia, Malta, San Marino, Australia, Cipru, Irlanda, Macedonia de Nord, Estonia, România, Polonia, Muntenegru, Belgia, Suedia şi Cehia.

Reprezentantul României, WRS, a urcat pe scenă cu numărul de concurs 13 şi a umplut sala de energie cu momentul său pregătit alături de echipă pentru piesa Llamame. Voturile publicului şi ale juriului de specialitate l-au propulsat pe artist direct în finala de sâmbătă, alături de celelalte ţări finaliste.

În urma rezultatelor, în finala de sâmbătă se vor alătura ţărilor din Big 5 (Franţa, Italia, Germania, Spania şi Marea Britanie) şi celor zece calificate din prima semifinală de marţi, următoarele zece:

Belgia
Cehia
Azerbaidjan
Polonia
Finlanda
Estonia
Australia
Suedia
Romania
Serbia

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here