După ce și-a refăcut stocul de piatră decorativă, RAADPFL Craiova se aprovizioneză acum și cu piatră spartă din rocă de munte.

0
135

După ce și-a refăcut stocul de piatră decorativă, RAADPFL Craiova se aprovizioneză acum și cu piatră spartă din rocă de munte.  Procedura de achiziție a acordului cadru pentru piatra spartă din rocă de munte a fost lansată la sfârșitul săptămânii trecute, valoarea maximă a achiziției fiind de 2.914.100 de lei, fără TVA.

„Piatra sparta din roca de munte:

*) 0 – 63 mm *) provenita din roca de munte.

Agregatele trebuie sa provina din roci stabile adica nealterabile la aer, apa sau inghet. Se interzice folosirea agregatelor provenite din roci feldspatice sau sistoase. Agregatele nu trebuie sa contina corpuri straine vizibile (bulgari de pamant, carbune, lemn, resturi vegetale) sau elemente alterate.

Agregatele se vor aproviziona din timp in depozitul santierului pentru a se asigura omogenitatea si constanta calitatii acestora.

Piatra sparta se va obtine prin amestecarea sorturilor: savura 0-8 mm, piatra sparta 8-16 mm, piatra sparta 16-25mm, piatra sparta 25-40 mm, piatra sparta 40-63 mm direct de la concasare.

In timpul transportului de la furnizor la locul indicat al descarcarii produselor, pe raza Mun. Craiova, produsele trebuie ferite de impurificari. Depozitarea se va face pe platforme amenajate si pastrate in conditii care sa le fereasca de imprastiere, impurificare sau amestecare.

Mentionam ca acest produs este necesar in vederea executarii lucrarilor previzionate pentru anul 2022-ianuarie 2023, in urmatoarele cantitati estimative dupa cum urmeaza:

• Cantitate minima estimata Acord cadru piatra sparta din roca de munte: 15 mc

• Cantitate maxima estimata Acord cadru piatra sparta din roca de munte: 35.000 mc” se mentioneaza in Procedura de achiziție .

Valoarea totala estimata: 2.914.100 RON.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here