EDUARD GAFENCU SE ALATURA DYNAMITE FIGHTING SHOW

0
23

Unul dintre cei mai apreciati sportivi din noua generatie, Eduard “The Blitz” Gafencu a parafat astazi un acord cu Dynamite Fighting Show si isi va face aparitia in ring la urmatoarea gala.

Nascut pe 9 februarie 1993 la Arad,Eduard Gafencu este neinvins la profesionisti pe reguli de kickbox, inregistrand 11 victorii, dintre care 8 prin KO. Datorita faptului ca in cele mai multe dintre cazuri a incheiat meciul cu o lovitura fulger, aradeanul a primit numele de ring “The Blitz”.

“Faptul ca am ajuns in Dynamite Fighting Show reprezinta o noua provocare pentru cariera mea. Sunt bucuros si imi doresc sa fiu cel mai bun la categoria mea, nu doar in Romania, ci sa ajung la cel mai inalt nivel. Voi lupta cu cei mai buni fiindca vreau sa fiu cel mai bun. Abia astept sa urc in ringul Dynamite, sunt increzator ca voi obtine o victorie mare”, sunt primele cuvinte ale lui Eduard Gafencu din postura de luptator al DFS.

“Gafencu este un sportiv tanar, care a demonstrat ca are potential si cu siguranta va face si de aceasta data un meci mare. Suntem deja in discutii avansate cu un sportiv din scoala olandeza cu experienta in cateva promotii de top din Europa”, a declarat promotorul Catalin Morosanu.

Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeasi la care s-a consacrat. In ultimii doi ani, atunci cand a trecut la profesionism, acesta a cucerit titlul la doua divizii in Colosseum, iar printre cei care s-au recunoscut invinsi in fata lui se numara Adelin Mihaila, Adrian Cibu, Flavius Boiciuc, Thomas Doeve si Ekrem Doruk. A primit de trei ori titlul de “Luptatorul Serii”.

“Pentru mine sportul reprezinta viata in sine. Nu m-as vedea facand altceva decat sport, iar din 2017 am decis ca voi urma o cariera profesinista in sportul de contact. In trecut, am cochetat cu inotul si fotbalul, iar mai apoi am mai incercat artele martiale, dar intalnirea cu Ruben mi-a oferit motivatia necesara sa fac performanta”, spune Eduard Gafencu.

De asemenea, sportivul antrenat de Ruben Stoia a inceput in paralel si o cariera in boxul profesionist, unde are trei victorii din tot atatea, doua fiind inregistrate inainte de limita.

Eduard Gafencu are 11 VICTORII DIN TOT ATATEA POSIBILE ARE GAFENCU PE REGULI DE KICKBOXING.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here