Eduard Koler, despre Marius Screciu : Ar trebui să îi spunem Pinocchio, nu Sile Olandezu!

0
217

Au inceput sa se tulbure apele in Severin. Eduard Koler trage un semnal de alarma cu privire la candidati dar si la administratia locala. Pe pagina de socializare a avut o reactie acida fata de o situatie cu privire la gunoaiele de pe Splai Mihai Viteazu.

Eduard Koler a trimis sageti si catre cei care isi doresc fotoliu de primar al Severinului dar nu a uitat nici de aparatul administrativ.
Actualul edil este comparat cu celebrul personaj din desenele animate..

“Splai Mihai Viteazu nr. 30, bl. B4, Drobeta Turnu Severin. Situație perpetuă!
De la ăsta care e în funcție, Primarul Zero, nu mai avem pretenții, știm de ce a fost capabil, adică de nimic în nouă ani!
Nouă ani!!! Și în Severin nu s-a întâmplat nimic! Nici măcar pasajul subteran de la Hotel Traian! Mai țineți minte minciunile lui Screciu? 🤣 Ar trebui să îi spunem Pinocchio, nu Sile Olandezu! Ca am înțeles ca ii zboară neamurile la Barcelona acum, nu mai stau fugite pe Olanda!
Bă, dar ăștia care vreți să candidați, de ce nu ziceți nimic?
Alo, politicienilor, dacă vă interesează problemele orașului doar în campanie, se numește milogeala de voturi, deschideți ciocul ăla mincinos și mieros și înainte de campania electorală, ca nu muriți!
Mai am puțin și vă iau pe toți pe rând, ca văd ca faceți doar declarații politice de intenție! Fapte, nimic!
Alooo, blondele din Primărie, directoarele de doi lei ale lui peste, vă mișcați și voi fizicul apetisant printre blocuri, în afara campaniei electorale? Ca vă știu de data trecută, panaramelor, îmbrăcate în roșu ca niște scufițe perverse care îmbiau oamenii să voteze Screciu și PSD! Știați voi ca urmează să deveniți directoare, ca plată era făcută în avans! Și în natură!”, a scris Eduard Koler pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.