Eduard Zelgin este noul team manager al Stiintei

0
173

Eduard Zelgin, jurnalist la Orange Sport până de curând, a fost prezentat oficial în funcția de team manager al clubului FCU Craiova.

Eduard Zelgin va ocupa postul de team manager, completând astfel organigrama din care mai fac partea președintele Marcel Pușcaș și directorul sportiv Robert Săceanu.

“Eduard Zelgin este noul team manager al echipei!

Zelgin, împreună cu Marcel Pușcaș și Robert Săceanu, formează executivul sportiv pentru următorul sezon competitional de Liga I.

Bine ai venit, Edi!”, au postat pe reteaua de socializare cei de la FCU Craiova.

„Voi ocupa funcția de team manager. Mă voi ocupa de viața echipei, relația dintre jucători și staff, relația dintre jucători și patron. Tot ceea ce înseamnă un team manager.

Eu am discutat cu domnul Marcel Pușcaș. Propunerile vin de la Adrian Mititelu jr, el mai departe se sfătuiește cu tatăl lui. Cei doi își dau acordul pentru oricine vine în club. Patronul decide. Oferta a venit din partea domnului Adrian Mititelu.

Toată lumea din echipă primește propuneri de jucători din partea agenților. Dacă voi primi și eu propuneri, le voi transmite mai departe. Hotărârea va aparține antrenorului. Acum, la echipă lucrurile sunt în așteptare în privința antrenorului.

Robert Săceanu este director sportiv. Eu voi veni în sprijinul echipei. Ne vom ocupa de echipă, ne vom ajuta reciproc. Tot Săceanu va rămâne pe bancă”, a declarat Eduard Zelgin, contactat de GSP.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here