Educatia, o prioritate a administratiei PSD in Filiasi!

0
146

Anul 2023 a adus o serie de investiții importante la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu” și la Școala Gimnazială Filiași, iar rezultatele elevilor sunt în concordanță cu facilitățile oferite de comunitatea locală.

✅ Reparații capitale la Liceul „Dimitrie Filișanu”. Fonduri UE: 4.500.000 de lei.
✅ Reparații capitale Școala Profesională. Fonduri UE: 3.000.000 de lei.
✅ Am achiziționat mobilier școlar prin programul ROSE. Costuri totale de 180.000 de lei.
✅ A fost reabilitat termic căminul 1. Fondurile au fost alocate prin Consiliul Local.
✅ A fost reabilitat exteriorul atelierului. De asemenea, fondurile au fost alocate prin Consiliul Local.
✅ Asfaltarea aleilor pietonale și parcărilor. A fost alocată o sumă de 900.000 de lei din bugetul Consiliului Local.
✅ A fost termoizolat Grădinițele 1 și 3, iar sursa de finanțare a fost bugetul local: 150.000 de lei pentru Grădinița nr. 1 și 300.000 de lei pentru termoizolarea și amenajarea Grădiniței nr. 3
✅ Reparații acoperiș Grădinița nr. 3. Fonduri alocate: 20.000 de lei
✅Amenajarea spațiilor destinatei Grădiniței în incinta Școlii Gimnaziale Filiași (săli de grupă, toalete, etc. Costuri totale: 70.000 de lei.
✅ A fost amenajat platforma exterioară și tribună. Sursa de finanțare a fost bugetul local și proiectul Pocu EDU ACCES: 50.000 de lei.
✅ La Liceul „Dimitrie Filișanu” au fost reabilitate căile de acces, pardoseala din atelier (săli de clasă și holuri), iar liceul a fost împrejmuit parțial cu o poartă de acces automată. A fost modernizat și sistemul iluminat exterior, unul de tip LED.
“Administrația orașului nostru a alocat fonduri speciale pentru îmbunătățirea și extinderea serviciilor educaționale pentru copiii noștri , așa că vom reabilita cantina în vederea înființării unei Grădinițe cu program prelungit prin schimbarea destinației clădirii.”, a mentionat administratia locala pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.