Edward Iordănescu, înaintea meciului cu Bosnia – Herțegovina: Sunt un antrenor extrem de dedicat, implicat, muncitor şi consecvent, dar nu sunt un magician

0
279

Selecţionerul primei reprezentative a României, Edward Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este un antrenor muncitor şi dedicat, dar nu şi un magician, el precizând că grupul de jucători de la echipa naţională este extrem de afectat emoţional şi mental înaintea partidei cu Bosnia-Herţegovina din Liga Naţiunilor la fotbal,.

„Presiunea, am constatat că nu ne face bine, deocamdată nu știm să o gestionăm. Grupul nu răspunde bine la comparații cu trecutul, cu alte generații. Cu toate astea, avem o generație care promite, avem jucători care promit, care își doresc. Emoție există, dorință există, din păcate trebuie să găsim calea.

Aveți în față un antrenor care a încercat mereu să răspundă obiectiv la întrebări. Vă spun cu sinceritate, în această provocare am mai mult de câștigat, decât de pierdut. Am un confort financiar, la nivel intern am avut performanțe care mi-au deschis ușa pentru a merge în străinătate. Înclusiv de când am fost la echipa națională am avut posibilitatea să plec în străinătate. Sunt sigur că ușa va rămâne deschisă în continuare. Sunt aici pentru că am acceptat această provocare. Dacă nu aveam încredere, acceptam altă ofertă. Fugeam de această situație”, a spus selecționerul României la conferința de presă premergătoare partidei cu Bosnia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here