Efectul discutiei dintre Iohannis si Trump : SUA fac o exceptie pentru Romania, vin 200 de ventilatoare

0
15

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, la Digi24, peste doua saptamani vor sosi in tara 400 de ventilatoare pentru cei bolnavi grav de coronavirus. 200 dintre acestea vin din SUA, ca urmare a discutiei dintre Klaus Iohannis si Donald Trump.

„In 14 zile vor veni 400 de ventilatoare. 200 din SUA, si ca urmare a discutiei dintre presedintele Klaus Iohannis si presedintele Trump. SUA au pus o restrictie la exporturi pentru echipamente gen ventilatoare, au facut o exceptie pentru noi. Mai avem contractate 200 de ventilatoare din Coreea de Sud.

De asemenea, continuam efortul de a produce in Romania ventilatoare. Sunt trei proiecte care se deruleaza in paralel. O companie americana a pus la dispozitie tot planul, cu conditia de a produce nu pentru comercializare, ci pentru necesarul din spitale. Aceasta companie americana este una dintre cele mai performante”, a declarat Orban la Digi24.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Klaus Iohannis si liderii UE au batut palma, anunta Angela Merkel: Trebuie creat un fond comun de relansare. CE va prezenta un plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here