Efectul discutiei dintre Iohannis si Trump : SUA fac o exceptie pentru Romania, vin 200 de ventilatoare

0
18

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, la Digi24, peste doua saptamani vor sosi in tara 400 de ventilatoare pentru cei bolnavi grav de coronavirus. 200 dintre acestea vin din SUA, ca urmare a discutiei dintre Klaus Iohannis si Donald Trump.

„In 14 zile vor veni 400 de ventilatoare. 200 din SUA, si ca urmare a discutiei dintre presedintele Klaus Iohannis si presedintele Trump. SUA au pus o restrictie la exporturi pentru echipamente gen ventilatoare, au facut o exceptie pentru noi. Mai avem contractate 200 de ventilatoare din Coreea de Sud.

De asemenea, continuam efortul de a produce in Romania ventilatoare. Sunt trei proiecte care se deruleaza in paralel. O companie americana a pus la dispozitie tot planul, cu conditia de a produce nu pentru comercializare, ci pentru necesarul din spitale. Aceasta companie americana este una dintre cele mai performante”, a declarat Orban la Digi24.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Europarlamentarul Marian Jean Marinescu : A reînceput activitatea în Parlamentul European, din păcate în aceleași condiții impuse de criza sanitară, cu întâlniri la distanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here