Electroputere Mall organizează activități speciale pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie

0
399

Electroputere Mall, cel mai mare centru comercial din Craiova, întâmpină pe cei mici cu o serie de activități și suprize pentru a celebra Ziua Copilului.
Astfel, până pe pe 1 iunie inclusiv, copiii sunt așteptați între orele 10:00 – 20:00 în spațiul special amenajat din incinta centrului comercial, pentru a participa la activități interactive și pentru a da frău liber imaginației, bucurânu-se în același timp de o serie de surprize și momente dulci.

Orașul colorat
În zona special amenajată, cei mici vor descoperi imaginea unui oraș uriaș, pe care aceștia o pot colora și personaliza folosindu-și propria imaginație și inspirație. Astfel, orașul proiectat de Electroputere Mall se va transforma într-o viziune colectivă inspirată de creativitatea celor mici și va putea fi admirat de toți vizitatorii. Acest demers își propune să sublinieze încă o dată rolul comunității în viața centrului comercial.

Cadouri și momente dulci
Ziua de 1 iunie va debuta cu o mulțime surprize pentru toți copiii care vor trece pragul centrului comercial. Aceștia vor fi invitați de animatori la jocuri interactive și pline de culoare și vor fi răsplătiți cu popcorn și vată de zahar pe băț. Totodată, fiecare copil va primi cadou din partea Electroputere Mall, câte o cărticică de colorat trenulețe.

Zona special amenajată pentru activitățile de 1 iunie se află în fața terasei Mon Soon.
Pentru mai multe informații despre activitățile Electroputere Mall puteți accesa aplicația EP Mall sau următoarele platforme:
Website: www.electroputeremall.ro
Instagram: https://www.instagram.com/electroputeremall/
Facebook: https://www.facebook.com/electroputeremall.ro/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here