Elevii de 10 ai județului Dolj au fost premiati

0
143

Cei 25 de elevi din județul Dolj care au obținut media 10 (zece) la examenele naționale (24 de elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională și o elevă a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat) au fost premiați de către Consiliul Județean Dolj.

Au fost prezenți la această acțiune președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, vicepreședinții Mihai Neațu și Antonie Solomon, secretarul general al județului Dolj, Cristian Șovăilă, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, Daniel Alexandru Ion precum și doamna inspector școlar general adjunct, Aida Ionescu.

„I-am cunoscut pe cei 25 de elevi din judetul Dolj care au facut performanta la examenele de evaluare si bacalaureat.
Pentru că îmi doresc să îi stimulăm pe copii și pe tineri să dea atenție deosebită învățăturii, în fiecare an, Consiliul Județean Dolj îi premiază pe cei care obțin nota maximă la cele mai importante examene și olimpiade.
Mă bucur că, în acest an, numărul elevilor care au reușit performanța unor medii de 10 este mai mare decât anul trecut, când 15 elevi au fost pe această listă. Îmi dă încredere că ne îndreptăm pe drumul cel bun și că sistemul de învățământ poate performa.”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here