Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere!

0
173

Elon Musk vine în România! Cel mai bogat om din lume a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată cu miliardari și vedete de la Hollywood, scrie libertatea.ro.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și, de ieri, șeful Twitter, va fi în acest weekend în țara noastră. El a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, cel mai probabip cu ocazia Halloween-ului. La aceasta vor lua parte mai mulți miliardari și vedete de la Hollywood.

Informația, confirmată pentru Libertatea de o sursă apropiată celor care au organizat petrecerea, a fost publicată prima oară de Media Flux. Site-ul a și prezentat imagini cu Thiel în România, alături de partenerul său, Matt Danzeisen. O parte dintre invitați au ajuns deja în România, dar Elon Musk va ateriza duminică. Duminică, de altfel, va avea loc și petrecerea. Castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween-ul. Invitații vor ajunge la castel seara, pe întuneric, pentru că nu doresc să fie văzuți, a declarat sursa Libertatea.

Printre invitați ar fi Angelina Jolie
La petrecerea privată de Halloween organizată de Musk la Castelul Bran au fost invitați actrița Angelina Jolie, fondatorii Google Larry Page și Sergey Brin. Totodată, fondatorul PayPal Peter Thiel și alți magnați prieteni cu miliardarul, numiți și de Media Flux. La petrecere ar fi pe listă și români care sunt prieteni cu invitații lui Musk.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here