Emanuel Ungureanu , deputat USRPlus : PSD-ul n-are nicio autoritate morală să vină să ne dea nouă lecții despre cum să manageriem situația din spitale.

0
16

Deputatul Emanuel Ungureanu a demascat ipocrizia PSD prezentând, în cadrul unei conferințe de presă, un ordin de ministru (Nr.146) care arată că fostul ministru al Sănătății Florian Bodog, urmărit penal de DNA, a prelungit planurile de conformare ale spitalelor până la sfârșitul lunii decembrie 2020 imediat după ce și-a preluat mandatul în ianuarie 2017.

Planurile de conformare sunt elaborate anual de DSP-uri și conțin măsurile recomandate spitalelor pentru siguranța la incendii.

„La preluarea mandatului, Bodog în loc să rezolve problemele din spitale, a amânat rezolvarea acestora cu trei ani de zile. La un an după ce Bodog a plecat din Minister și nu a rezolvat nimic, a venit Sorina Pintea, și ea cu dosar penal, care a primit raportul pe masă a celor de la IGSU, adică a văzut toate problemele care erau pe zona de siguranță la incendiu, și nu a făcut nimic.

PSD-ul n-are nicio autoritate morală să vină să ne dea nouă lecții despre cum să manageriem situația din spitale. PSD a fost la originea celor mai mari jafuri din sistem în ultimii 30 de ani. Din 1990 și până azi PSD a avut 9 miniștri”, a declarat Emanuel Ungureanu, membru în Comisia pentru sănătate și familie.

Dintre cei 9 miniștri PSD, ultimii trei sunt sunt anchetați pentru corupție: Sorina Pintea, Florian Bodog, Nicolae Bănicioiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here