Eugen Trică a plecat de la Viitorul Târgu Jiu

0
259

Finalul de sezon aduce schimbări la singura echipă gorjeană care evoluează în eșalonul secund. Viitorul Târgu Jiu a rămas fără antrenorul principal, Eugen Trică.
A fost al doilea mandat al lui Trică pe banca trupei patronate de Nicolae Sarcină. De data aceasta, tehnicianul doljean a stat la Târgu Jiu doar 7 etape.

Fostul jucător al Universității Craiova a luat loc la Tribuna a II-a în ultimul meci cu FC Brașov. Trică suferise o accidentare teribilă la un antrenament al Viitorului, ruptură de tendon, și a apărut cu piciorul stâng imobilizat. Echipa a fost condusă de secundul Ovidiu Dănănae, care a părăsit corabia odată cu Trică.

Conform Radio Accent, Gabriel Răscol și Bogdan Chiriac se vor ocupa de formație în ultimele două etape. De asemenea, căpitanul Ciprian Rus nu va mai continua la Viitorul, fiind notificat de conducere că se va renunța la serviciile sale. Clubul gorjean se află în insolvență și s-ar putea debarasa de mai mulți fotbaliști cu salarii mari. Viitorul mai are de jucat în acest sezon cu Astra Giurgiu și Ripensia Timișoara.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here