Eugen Trica a prefatat meciul dintre FCU Craiova si FC Voluntari

0
107
65 / 100

Antrenorul echipei FCU Craiova, Eugen Trica, a sustinut azi o conferinta de presa la baza ultramoderna a echipei FCU Craiova. FCU Craiova intalneste maine echipa antrenata de Liviu Ciubotariu in cadrul etapei 18 al Ligii 1.
Meciul de maine are loc pe stadionul din Banie unde sunt asteptati si suporterii echipei FCU Craiova.

În meciul din tur de pe arena „Anghel Iordănescu” Peluza Sud 97 a primit un număr de 150 de bilete de intrare la meci, la prețul de 50 de lei tichetul. Elevii lui Liviu Ciobotariu au câștigat partida cu scorul de 2-1.

Ilfoveni vor plăti 2 lei tichetul de intrare la meci
Acum, la meciul retur, oficialii alb-albaștrilor au decis să nu le răspundă ilfovenilor cu aceeași monedă, arătând că sunt domni, iar ProSport a aflat că șefii leilor din Bănie le vor pune la dispoziție câte bilete doresc cei de la FC Voluntari la prețul de doar 2 lei tichetul.

„Ne așteaptă un joc greu, iar poziția din clasament a celor de la Voluntari nu este o surpriză pentru mine. Tamaș, 38 de ani și Nemec, 36 de ani joacă foarte bine. Am văzut că Nemec a început să fie din ce în ce mai mobil pe teren pe faza de construcție. Voluntari este o echipă care construiește, pune mingea jos și joacă fotbal. Am văzut că și mijlocașii lor marchează câte șase -șapte goluri. Mă refer la Rață și la Ion Gheorghe.

Referitor la noi, băieții se implică sută la sută la antrenamentele cu mingea și la cele fizice, dar nu este de ajuns. În momentul în care intri pe teren eu vreau 200 la sută. Nu am câștigat cu Dinamo, deoarece nu am dat tot pe teren, iar eu vreau să se dea totul pe teren. Au fost jucători care până acum s-au menajat, iar eu acest lucru nu l-am înțeles. Vreau altă atitudine cu Voluntari. Ăsta nu este jocul pe care eu, conducerea și suporterii ni-l dorim. Le cer mult mai mult băieților mei deoarece am văzut la antrenamente că au valoare și potențial. Dacă nu vedeam că pot, nu le ceream acest lucru. Nu îmi convine situația și vreau să ieșim cât mai repede din subsolul clasamentului”, a declarat Eugen Trică la conferința de presă.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Bîrsan Marcel – Bucureşti
Asistent: Ghinguleac Radu Adrian – Bucureşti
Asistent: Tunyogi Ferencz – Zalău
Rezervă: Avram Robert – Piteşti
Observator: Comanescu Adrian – Râmnicu Vâlcea

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here