Eugen Trica despre arbitrii din Liga 2 : Ii rog sa vina mult mai concentrati la meciuri si am incredere ca pot sa faca acest lucru

0
45

Eugen Trica si Costinel Gugu au prefatat aceasta partida intr-o conferinta de presa la cantonamentul echipei Universitatea Craiova ..

Eugen Trica a discutat despre atitudinea arbitrilor in special cel de rezerva dar si de mitingurile care au loc in tara … Eugen Trica face apel ca si suporterii sa fie in tribune ..

Meciul dintre Universitatea Craiova si CS Mioveni este programat maine 1 aprilie incepand cu ora 19:30 si este transmis de Digi Sport ..

Am si eu un mesaj pentru domnii arbitrii din Liga 2. Ii rog sa vina mult mai concentrati la meciuri si am incredere ca pot sa faca acest lucru. Nu ii poti bate joc de inimile si sufletele suporterilor, jucatorilor, antrenorilor, patronilor si conducatorilor. In plus, eu Eugen Trica am observat ca la fiecare meci mi se cam pune mereu un paznic. Puteti sa va uitati de maine si veti observa acest lucru. Ma refer la arbitrul de rezerva. Am ajuns sa stea mereu la jumatate de metru de mine.

Imi fac marcaj mai rau de cum imi facea Obi Mikel de la Chelsea. Ii rog sa stea intre ambele banci de rezerve, ca sunt doi antrenori, nu doar sa stea cu ochii pe mine si sa ma sufoce. Vreau sa ii rog sa ma lase si pe mine sa ma desfasor cum trebuie, Vreau sa mai vorbesc si despre un alt lucru pe care l-am observat. Am vazut in oras la miting in Craiova foarte multi oameni. Si la Bucuresti am vazut ca au iesit oamenii in strada. Stau cate patru ore unii langa altii, iar pe stadioane suporterii nu sunt lasati sa intre doua ore. Vreau sa li se dea drumul macar la galerii pe stadioane. Peluza Sud 97 a venit dupa noi pe la Resita, iar suporterii nostri au stat prin paduri. Ei de ce nu sunt lasati pe stadioane? Jucatorii au nevoie de suporteri. Domnul ministru al Sporturilor sau domnul presedinte Iohannis trebuie sa faca ceva. Lasati suporterii sa intre pe stadioane”, au sunat cateva dintre declaratiile lui Trica.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here