Eugen Trica : Fotbaliștii mei au calitate, dar trebuie să mai aibă și atitudine.

0
60

Astazi la sediul clubului Universitatea Craiova a avut loc o conferinta de presa inaintea partidei dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta .
La conferinta de presa au participat antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Trica si team-managerului echipei, Mircea Bornescu .

Eugen Trica a discutat despre cantonamentul efectuat la Severin dar si despre situatia in care se afla jucatorii inaintea meciului cu Farul Constanta.

”Fotbaliștii mei nu trebuie să mai joace cu presiune. Din acest moment eu sunt cel care voi răspunde și voi da explicații în fața suporterilor, cunducătorilor și tuturor celor care iubesc Universitatea Craiova. Fotbaliștii mei au calitate, dar trebuie să mai aibă și atitudine. Vom întâlni Farul Constanța, iar această echipă practică cel mai frumos fotbal din Liga 2. I-am urmărit cu atenție, iar ei au doi milocași centrali foarte buni.

Însă și eu am un lot valoros și o bancă de rezerve foarte puternică. Am câte trei mijlocași laterali pe același post și trebuie să joace doar doi. Mulțumim conducerii pentru eforturile depuse. Ni s-a pus la dispoziție cele mai bune condiții de pregătire pentru acest meci și nu avem nicio scuză dacă nu câștigăm partida cu Farul.” a declarat Eugen Trica ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here