Eugen Trica : Peste o lună și jumătate ne vom antrena în condiții foarte bune în baza noastră de la Craiova

0
74

Astazi la sediul clubului Universitatea Craiova a avut loc o conferinta de presa inaintea partidei dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta .
La conferinta de presa au participat antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Trica si team-managerului echipei, Mircea Bornescu .

Eugen Trica a discutat despre cantonamentul efectuat la Severin dar si faptul ca Universitatea Craiova va avea in scurt timp propriul teren de iarba ..

„Ne-am dus la Severin și ne-am antrenat pe terenuri cu iarbă, iar peste o lună și jumătate ne vom antrena în condiții foarte bune în baza noastră de la Craiova. Nu va mai dura mult până când baza noastră o să fie gata. Avem și niște probleme de lot pentru meciul cu Farul din cauza suspendărilor și accidentărilor, dar vom face totul pentru victorie.

Eu nu cred că a fost o conspirație împotriva noastră. Consider că arbitrii pur și simplu au greșit. Toți greșim în viață. Însă mâine trebuie să dăm totul pentru victorie. Eu voi fi pe bancă doar Eugen Trică cum îl știți voi, Nu trebuie să mă asemăn cu nimeni. Eu îmi doresc să reușim doarece sunt un copil al Craiovei și sunt născut aici”, a declarat Eugen Trică la conferința de presă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here