Eugen Trică, prima reacție după aflarea programului echipei Universitatea Craiova din play-off!

0
56

În jurul orei 11:00 a avut loc la sediul FRF tragerea programulului meciurilor din play off, iar Știința și-a aflat adversarii. Eugen Trică a comentat programul pe care elevii săi îl vor avea în această nouă fază a campionatului Ligii 2.

Am văzut programul și vă pot spune că indiferent de meciuri, totuși acest play-off era unul foarte tare. Dacă vrem să promovăm, atunci noi trebuie să ne luptăm cu cei mai tari. Vom întâlni Mioveni, în deplasare, în prima etapă și vă pot spune că noi vor merge acolo să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc.

Dar vreau să îmi felicit încă o dată băieții pentru determinarea și dăruirea de care au dat dovadă în meciul de la Reșița. Au fost o adevărată familie și au luptat eroic pentru victorie și pentru calificarea în play off. Nu ne-a fost deloc ușor în 10 oameni, dar elevii mei s-au comportat exemplar și au strâns bine rândurile. S-au ajutat unul pe altul în teren în condițiile în care am rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Blidar. Suporterii au fost lângă noi și i-am simțit cum ne încurajau din afara stadionului. Le mulțumesc că au venit atâția kilometri după noi, deși sunt probleme cu această pandemie.

Ne vor aștepta meciuri foarte tari în play-off, dar eu sunt convins că dacă noi vom aborda jocurile ce vor urma cu aceeași determinare și vom avea aceeași concentare nu avem cum să nu reușim promovarea în Liga 1. Vom intra pe teren în meciurile din play-off doar cu gândul la promovarea în Liga 1„,a  spus Eugen Trică.

Sursa editie.ro 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here