Eugen Trică: Sunt dezamăgit de rezultat! Noi suferim la ultima pasă, pasăm când trebuie să tragem la poartă!

0
80
64 / 100

CFR Cluj a câştigat cu 2-0 împotriva celor de la FCU Craiova 1948, în Bănie, un meci decis în repriza secundă.

„Sunt dezamăgit de rezultat. În prima repriză ne-am apărat foarte bine, iar CFR nu știu dacă a avut o ocazie. Au avut o posesie de vreo zece minute în repriza a doua, dar fără posibilitate de a marca. Noi suferim la ultima fază și sunt puțin dezamăgit. Speram la mai mult de la acest meci. Asta e!

Am vorbit cu jucătorii și le-am spus să țină capul sus, nu s-a întâmplat nimic. Nu trebuia să pierdem pentru moralul lor și pentru meciurile care urmează. Eu le-am spus că nu avem cum să marcăm dacă nu tragem la poartă. Am jucători care pot șuta. Sper să își asume mult mai mult și să marcăm. Suntem pe drumul cel bun. Trebuie să muncim în continuare, să fim mai concentrați și să nu greșim. Străinii s-au integrat, avem jucători de calitate. Mi-a spus și Dan Petrescu că i-a plăcut ce a văzut azi, la fel și jucătorii lor.

Nu e bine să vorbești la 2-0, dar partida se îndrepta la un rezultat de egalitate. Noi trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm meciuri. Avem nevoie de puncte. Nu există nicio favorită (n.r. la meciul cu Dinamo). Noi suntem în coada clasamentului și trebuie să adunăm puncte”, a spus Eugen Trică la finalul meciului FCU Craiova – CFR Cluj pentru telekomsport.

„Mă bucur că n-am primit gol. Au încercat să ne surprindă şi până la urma experienţa cred că a făcut diferenţa, plus schimbările care au intrat foarte bine. Toţi care au intrat, au intrat bine. CFR a fost mereu echipă bună, în ultimii 10-15 etape, mai sunt 24 de meciuri, se pot întâmpla multe. Parcursul e peste aşteptări. Sunt conştient, echilibrat, mai e mult până departe. 7 meciuri în 22 de zile vor fi foarte multe”, a spus Dan Petrescu.

Sursa info & foto telekomsport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here