Eugen Trica vrea inca o victorie! Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Metaloglobus Bucureşti are loc maine ..

0
112

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a acumulat 10 puncte în ultimele patru partide și gorjenii doresc să-şi prelungească perioada de invincibilitate în liga secundă. Ascensiunea a venit odată cu numirea lui Eugen Trică pe postul de antrenor principal, iar oficialii clubului sunt optimiști înaintea meciului din weekend cu Metaloglobus.

Team-managerul de la Viitorul, Gabriel Răscol, consideră că formația gazdă este favorită în partida cu bucureştenii, deşi există şi unele probleme de lot.

,,Eu zic că nici nu încape discuţia că nu vom câştiga cu Metaloglobus, pentru că băieţii sunt destul de montaţi. Sunt şi mici absenţe în lot, dar sperăm ca până sâmbătă să-l putem recupera cel puţin pe Gabriel Dodoi. Pe de altă parte, revin jucătorii suspendaţi: Alex Băican şi Ciprian Rus. Adrian Ciul şi Alin Buleică sunt accidentaţi. Sperăm ca Eugen Trică să fie inspirat în alegerea primului 11 pentru a câştiga cele trei puncte. Încet-încet, lotul se sudează, iar jucătorii se cunosc din ce în ce mai bine. E clar că dacă apar rezultate şi atmosfera este ok, iar jocul echipei demonstrează că putem să batem orice formaţie”, a declarat Răscol pentru gorjeanul.ro .

Meciul dintre Viitorul şi Metaloglobus are loc sâmbătă, de la ora 11.00. Gorjenii au trei victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri, până acum, în liga secundă.

Arbitrii si observatorii acestui meci sunt :
Arbitru: Roman George Catalin – Timişoara
Asistent: Cimponeriu Calin – Lugoj
Asistent: Nistoran Răzvan Constantin – Reşiţa
Rezervă: Gaitin Claudiu – Timişoara
Observator: Petrean Cristian – Hunedoara
Observator: Duma Ioan – Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here