Europarlamentarul Marian Jean Marinescu : A reînceput activitatea în Parlamentul European, din păcate în aceleași condiții impuse de criza sanitară, cu întâlniri la distanță.

0
12

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu s-a întors la Bruxelles, unde și-a reluat activitatea parlamentară, iar planul de redresare economică este unul dintre cele mai importante regulamente la care va lucra în această toamnă, alturi de ceilalți deputați europeni.

„În această toamnă vom avea o activitate destul de încărcată, pentru că sunt foarte multe rapoarte care trebuiesc finalizate. Cele mai importante sunt bugetul european cu toate politicile orizontale și Planul de redresare economică, propus de către Comisia Europeană.
În plus, de săptămâna trecută comisiile de specialitate și-au reluat activitatea si vom continua și săptămâna aceasta cu depunerea acelor amendamente pentru care avem termen limită 1 și 2 septembrie și cu voturi în Comisia pentru Transport și în Comisia pentru Industrie și Energie.

Tot săptămâna aceasta se vor constitui noile comisii de specialitate, printre care și Comisia pentru lupta împotriva cancerului, al cărui membru sunt.
Sper ca activitatea noastră să se desfășoare în condiții satisfăcătoare și până la sfărșitul anului să realizăm ceea ce este absolut necesar pentru toată Europa, adică intrarea în vigoare a bugetului european și a planului de redresare economică.” a declarat Europarlamentarul Marian Jean Marinescu ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here